Известие

Collapse
No announcement yet.

Май ще сменям мойта ;)....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
    Не не е това една от основните причини, защото ти сам знаеш, че отдавна ми е мерак да покарам турбо дизел, а в случая така изведнъж се завихриха нещата, защото точно ти ми я предложи тази(без дори да я беше виждал ) и аз я видях, пробвах я, жегна ме и се запалих и така се заформи дилемата.
    Финансовият момент разбира се, че винаги е важен, но в случая не е водещ.Водещия мотив е, че искам да карам Алфа 155 с турбо дизелов мотор(такава само май не съм карала и V6 ), ето това е, но проблема е, че не съм запозната с дизелите като цяло.Само знам, че собствениците им много си ги хвалят и тук искам да благодаря на колегата DJ за ценните съвети, който като собственик на точно този мотор най-добре го познава откъм всички страни.
    Благодаря отново на всички за оказаното внимание, остава ми още много мъничко време да помисля и до понеделник трябва да съм излязла с решение
    Ами и аз ти благодаря за добрите думи, както ти разказах по телефона се сетих и още нещо и аз съм си със свещите още от Франция както си е, никога дори не съм ги рзвивал..... до колкото знам по магазините се продават само ментета така че при евентуална покупка на дизелчето дано вс. е ок със свещите

ПП: а за колегите които си мислят че си хвалим дизелите ей така(особено аз защото продавам моя) уточнявам като говорихме с Милена по телефона около 15мин, дори за миг не е ставало дума да и продавам моета кола........обясних и за цени на части обслужване, данъци......и колко безпроблемна е моята кола в смисъл дори леко скучна тряя видите 33-ката какъв филм е

Успех с евентуалната покупка Миленче а с тебе ще се борим за "бебешкото" място при дизелите в отбора на легендите , а Митака ще ни е батко и на двамата
    92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
    95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
    90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
    00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
      Май и Аз ще я сменям моята.
      sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
      Ex...
      Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщение
        Няма такъв невървеж какъвта ме налегна.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Нема да се косиш...на следващата 155 среща(национална) пак да се насвирим пък кото му дойде после...
          sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
          Ex...
          Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщение

ПП: а за колегите които си мислят че си хвалим дизелите ей така(особено аз защото продавам моя) уточнявам като говорихме с Милена по телефона около 15мин, дори за миг не е ставало дума да и продавам моета кола.......
            Аз пък сега разбирам, че ще я продаваш твоята, ти не спомена подобно нещо
            А каква е причината, ако не е тайна и към какво си се ориентирал?

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
            Втора национална среща на 155

Comment

Верно ли причината, те май са две значи едната е 33-ката която вече имам(когато пусках обявата я нямах още) другата е че се возих в JTD . Значи дори толкова се бях филмирал по JTD, че бях разпитал колко ще ми излезне всичко. Намерих една обърната по таван 156 1.9 - 115коня за 1500лв и за работа Радо от Поморие ми каза 1000лв. Бях готов да го направя но събрах част от парите и видях темата за 33-ката . един ден ще си взема и JTD и то най-вероятно ще е 146 .

ПП: много щях да бъда доволен от факта че карам 155JTD, но уви.......

Миленче извинявай че разводних темата колата ми я има в "продава", обаче имай впредвид че 155ТД няма продаване само някакви бартери се скъсаха да ми предлагат за какво ли не Дори не съм я вдигал обявата от доста време

---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 22:56 ----------

Ако се чудиш за колата(червената) и ходите с Алекс до Плевен обадете се ще ти дам да покараш колкото искаш 155ТД, в смисал моята е с номера и се движи спокойно по пътя и тогава ще си предцениш за тебе лие ТД-то или не По спомен онази нямаше номера затова ти го предлагам

ПП: Сега се сетих че прохода е затворен и ако ходите на Плевен няма да е през Троян

Comment

Реално ще получиш в повечко Nm за диапазон 1000 оборота на фона на малко нютони, но в диапазон 4000 оборота. Направо незаменяема динамика.
                Arena Coast Customs

Comment

ПП: Сега се сетих че прохода е затворен и ако ходите на Плевен няма да е през Троян
                  Благодаря ти много за изчерпателните пояснения и загрижеността, както и за предложението да покарам твойта 155 ТД .
                  Да ще ходим до Плевен съвсем скоро и ще го имаме впредвив, понеже ние от там май най-обичаме да минаваме
                  А за съжаление нямам абсолютно никакво време и до ден-два трябва да съм решила, дали ще взимам Пенда, или си оставам с Пижо Тежка Бабо Мартенска дилема ми се заформи Дано взема правилното решение.
                  П.П. Честито за 33-ката, страшно много се радвам, виж за нея ако ми предложиш да я покарам, ще съм много щастлива и няма да откажа
                  Last edited by milenamr; d.m.y г., 23:52.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

Благодаря ти много за изчерпателните пояснения и загрижеността, както и за предложението да покарам твойта 155 ТД .
                    Да ще ходим до Плевен съвсем скоро и ще го имаме впредвив, понеже ние от там май най-обичаме да минаваме
                    А за съжаление нямам абсолютно никакво време и до ден-два трябва да съм решила, дали ще взимам Пенда, или си оставам с Пижо Тежка Бабо Мартенска дилема ми се заформи Дано взема правилното решение.
                    П.П. Честито за 33-ката, страшно много се радвам, виж за нея ако ми предложиш да я покарам, ще съм много щастлива и няма да откажа
                    Честно да ти кажа и мен ако някой ми предложи да я покарам много ще се изкефя ама в момента не е в движение Събира смелост а аз пари

Comment

Честно да ти кажа и мен ако някой ми предложи да я покарам много ще се изкефя ама в момента не е в движение Събира смелост а аз пари
                      Ами дано скоро да се уредят нещата и да я подкараш, така както само 33 може да се кара ..маниашки Пък другия път като ходим до Плевен, надявам се тогава да е ок вече

Comment

Ами дано скоро да се уредят нещата и да я подкараш, така както само 33 може да се кара ..маниашки Пък другия път като ходим до Плевен, надявам се тогава да е ок вече
                        И аз се надявам но гледайки реално на нещата не по рано от края на лятото, може би дори есента

Comment

тд форевър

Миленче ето една снимка на хубавицата та да я видят колегите.....
                          Attached Files
                          Alfa Romeo 155 1.8 8v My 95 sport

Comment

Аз я знам от мобиле-то,не е никак лоша.
                            Alfa 155 1.7,1.8 ex
                            Alfa 166 2.4 3 ex
                            155 1.8 MY 95 sport

Comment

ето още...
                              Attached Files

Comment

Миленче ако не ти е дизелова Алфата трябва да ти е със такъв двигател. Всичко друго е компромис!
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X